Infrastructuur

Infrastructuur consultancy

Beheert u uw eigen infrastructuur? En wilt u problemen oplossen of  juist voorkomen? Wij helpen u graag met bijvoorbeeld de onderstaande consultancy-diensten:

  • Het creëren van overzicht en inzicht bij complexe infrastructuren. Een helder beeld van de infrastructurele architectuur is onontbeerlijk bij het nemen van beslissingen voor groei, kostenbesparing en meer.
  • Integratie van nieuwe onderdelen in bestaande omgevingen. Nieuwe onderdelen of zelfs complete andere omgevingen van bijvoorbeeld fusiepartners integreren, hebben behoorlijke impact. Voorkom risico’s en intregreer efficiënt zodat de bedrijfsvoering ongehinderd verder kan.
  • Vernieuwing en toekomstgereed maken van uw  infrastructuur. Innoveren, schaalbaar maken, gebruik maken van externe capaciteit (opslag, rekenkracht, functionaliteit), we helpen u er graag mee.
  • Het koppelen van clouds: interne voorzieningen (private cloud) verbinden met externe infrastructeren (public clouds)
  • Beveiliging: veiligheid is een uiteraard integraal onderdeel van al onze diensten, maar we bieden applicaties ook extra veiligheid door veel beveiligingsmaatregelen in de infrastructuur op te lossen.
  • Complexe infrastructuurproblemen op te lossen. Troubleshooting vinden we leuk. Vaak zitten grote problemen in kleine details. Komen uw eigen medewerkers er niet uit en heeft u een frisse blik nodig? Bel ons.

 

Ons uitgangspunt bij het oplossen of voorkomen van problemen is helder. We denken met u mee om een geschikte oplossing te vinden in termen van functionaliteit, tijd en geld. Onafhankelijk van technologiën of technieken. We passen de oplossing in in uw infrastructuur architectuur zodat we zeker weten dat er elders geen problemen ontstaan. Vervolgens bepalen we een implementatiestrategie en begeleiden de uitvoering van de implementatie met uw eigen medewerkers.

Bent u geïnteresseerd geraakt? Neem dan contact op.

Twitter

Fout: Twitter reageert niet. Wacht enkele minuten en ververs de pagina dan nogmaals.